Please find below a list of all our different classes. You can also download a PDF with all the information in here.

Pre School Gymnastics

Monday 1PM – Walking, 1 & 2 Year Olds (45 Minutes)

Monday 2PM – 3 & 4 Year Olds (45 Minutes)

Tuesday 10AM – Walking, 1 & 2 Year Olds (45 Minutes)

Tuesday 11AM – 3 & 4 Year Olds (45 Minutes)

Wednesday 10AM – Walking, 1 & 2 Year Olds (45 Minutes

Wednesday 11AM – 3 & 4 Year Olds (45 Minutes)

Reception Gymnastics

Monday 4PM – 4 & 5 Year Olds (1 Hour)

Gymnastics

Monday 5PM – Schools Years 1, 2 & 3 (1 Hour)

Monday 6PM – School Years 4, 5 & 6 (1 Hour)

Tuesday 5PM – Recreational (1 Hour)

Gym Ninja

Tuesday 6PM – Boys Freestyle Under 12s (1 Hour)

Trampolining

Monday 5PM – Recreational (1 Hour)

Monday 6pm – Competition Squads (2 hour)

Monday 8PM – Hull University Training Squad

Tuesday 5PM – Recreational (1 Hour), Competition Squads (2 Hours)

Tuesday 6PM – Recreational (1 Hour), Competition Squads (2 Hours)

Tuesday 7PM – Competition Squads (2 Hours)

Wednesday 5PM – Recreational (1 Hour), Competition Squads (2 Hours)

Wednesday 6PM – Recreational (1 Hour), Competition Squads (2 Hours)

Wednesday 7PM – Competition Squads (2 Hours)

Wednesday 8PM – Adult Session (18+) 1 Hour*

Saturday 9AM – Recreational (1 Hour), Competition Squads (2 Hours)

Saturday 10AM – Recreational (1 Hour)

Saturday 11AM – Recreational (1 Hour), Competition Squads (2 Hours)

Saturday 12 Noon – Recreational (1 Hour)

Saturday 1PM – Recreational (1 Hour)

Saturday 2PM – Bounceability – Trampolining for those with disabilities or additional needs (1 Hour)

All class fees are paid for by direct debit with one month paid upfront when you join
*Casual adult session £7.50 per hour